Premium Real Estate als projectcoördinator voor Woonerf de Oude Melkerij

29.04.2021

Voor het residentieel project ‘Woonerf de Oude Melkerij’ , te koop bij ERA Immo Toye en ontworpen door het architectenbureau Swyzen Bastijns (https://www.swyzenbastijns.be/), werden wij aangesteld als projectcoördinator. In deze functie nemen we de coördinatie van de uitvoering van dit project voor onze rekening. Dit houdt onder andere in dat we alle vergaderingen bijwonen, het budget bewaken, de contacten met de aannemers onderhouden en planningen opmaken en controleren.

Woonerf de Oude Melkerij wordt opgetrokken in de rustige Dorpstraat te Brussegem. Deze fantastische ligging in het centrum biedt tal van restaurants, winkelcentra, fitnesscentra, scholen, etc. op wandelafstand. Bovendien is Brussegem, als buurgemeente van Wemmel, een zeer goede uitvalsbasis aan de groene Brusselse Rand, nabij belangrijke verbindingswegen, de Brusselse Ring en het openbaar vervoer.

Naast de woongelegenheden beschikt het project over een grote gemeenschappelijke tuin met zicht op achterliggende velden wat het landelijk karakter van de ligging mooi in de verf zet.

Woonerf Oude Melkerij bestaat uit 12 appartementen (van 74m² tot 116m²) samen met een commerciële ruimte. De appartementen variëren van 2 tot 3 slaapkamers met terras en/of tuin. De gezellige tuinen op het gelijkvloers zien we als een enorme troef daar deze variëren van 70 m² tot 100 m².  

Er wordt in het project gestreefd naar gemoedsrust op lange termijn voor de kopers. Het gebouw wordt opgetrokken met duurzame materialen en het BEN (Bijna Energie Neutraal) label zorgt voor een zekere energiezuinige toekomst.  

Woon je graag in een rustige omgeving kort bij Brussel en Wemmel? Dan is Woonerf de Oude Melkerij zeker iets voor jou. Interesse? Bekijk dan zeker al eens onderstaande video en neem contact op met ERA Immo Toye: https://bit.ly/3dWrCTX

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies