De garantie om je droom te realiseren zonder zorgen
 

 

Projectcoördinatie

Premium Real Estate is de onmisbare partner voor uw bouwproject. Dit geldt zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten.

Met onze expertise is het niet langer nodig om je zorgen te maken. Terwijl je de eigenaar bent en blijft, nemen wij de volledige projectcoördinatie voor onze rekening. Dit gaat van plan en budgetopmaak tot oplevering.

We begeleiden u met onze kennis en ervaring in het maken van de juiste keuzes omtrent uw bouwproject. Onze diensten gaan van begeleiding en advies tot de volledige coördinatie en zelfs een eventuele verkoop van uw project!

Voor meer informatie, klik hier

Verkopen

Beschik je over een pand dat je graag zou verkopen? Dan begeleiden we jou hierin door de beste aanpak te bekijken en een correcte verkoopprijs te bepalen. Samen analyseren we alle mogelijkheden: een klassieke verkoop, recht van opstal of ruil.

Expertise 

Schakel Premium Real Estate in als partner voor al uw plaatsbeschrijvingen. Wil je een pand verhuren en laten vaststellen in welke staat het zich bevindt? Is er een aanvang der werken en wil je zeker zijn dat eigenaren van aanpalende percelen, tijdens of na de werken, geen schade verhalen die reeds bestaande was? Dan kan je op ons rekenen voor een professionele, nauwkeurige expertise. 

Voor meer informatie, klik hier

 

 

 

Toon alle

Nieuws

Premium Real Estate als projectcoördinator voor Woonerf de Oude Melkerij

29.04.2021

Voor het residentieel project ‘Woonerf de Oude Melkerij’ te koop bij ERA Immo Toye, en ontworpen door het architectenbureau Swyzen Bastijns (https://www.swyzenbastijns.be/) werden wij aangesteld als projectcoördinator.

Meer info
Verklaring over cookies