Kwaliteit tegen een marktconforme prijs

 

Dit ligt aan de basis van de missie van onze onderneming.
Dankzij onze jarenlange ervaring en complementair team hebben we de kwaliteit, de timing en de bouwkost perfect onder controle.


 

Projectcoördinatie - werkwijze
 

Je wilt een vastgoedproject op poten zetten, maar ziet hier geen beginnen aan? Je hebt het gevoel alsof je geen zin, kennis of tijd hebt om alle zaken zelf te moeten uitpluizen? Dan ben je bij Premium Real Estate aan het juiste adres! Gedaan met alle zorgen, jij bent en blijft eigenaar terwijl wij de coördinatie van
A tot Z verzorgen.

Wat houdt dit in?

Voorbereiding

  • Berekenen van de meest rendabele oplossing
  • Ontwerp en rendabiliteitsstudie 
  • Begeleiding bij het verkrijgen van de stedenbouwkundige vergunning
  • Budgetopmaak

Bouwen

We zullen de coördinatie van de bouw volledig verzorgen. Deze door ons uitgevoerde coördinatie bevat de planning en de budgetopvolging waarnaast wij ook zorgen voor een naadloze samenwerking tussen alle aannemers.
Bovendien treffen we ook de nodige regelingen voor de elektriciteits-, gas-, en internetaansluiting.

De realisatie gebeurt telkens conform met de EPB normen.

Afwerking

We garanderen een uitstekend afwerkingsniveau. We voorzien onder meer een standaard vloerverwarming, een mooie keuken, een hoogwaardige badkamerafwerking en vloerbekleding, etc. We begeleiden je als klant persoonlijk doorheen de verschillende moeilijke keuzes. 

Verkoop

Indien gewenst, nemen we ook de verkoop voor onze rekening. Hierbij gaan we op zoek naar de beste aanpak en het bepalen van een correcte verkoopprijs.  

Doelgroep

Wij verlenen onze diensten aan bouwpromotoren, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, etc.

 

Waarom vertrouwen op Premium Real Estate?
 

Respecteren van je budget

De reputatie van de bouwsector is niet altijd even goed wanneer het aankomt op het zich houden aan het afgesproken budget. Premium Real Estate respecteert het budget van de klant en zal dit niet overschrijden. Wij doen het anders én beter!

Vlekkeloze timing

Word je helemaal gek als de afgesproken deadlines niet stipt nageleefd worden? Daar kunnen we volledig van meespreken! Premium Real Estate toont aan dat een vlekkeloze timing de normaalste zaak van de wereld is.

Jarenlange ervaring

Onze uitstekende vakkennis en jarenlange ervaring maken dit allemaal mogelijk. Om deze reden is Premium Real Estate jouw ideale partner!

Betere kwaliteit

Geef je de voorkeur aan een betere kwaliteit dan gemiddeld? Dan ben je bij Premium Real Estate aan het juiste adres. We hanteren marktconforme prijzen met betere kwaliteit. 

Goede afspraken en opvolging

Bij ons wordt er niet bespaard op het aantal opvolgingsmomenten. We overlopen alles samen met jou tot in de puntjes!

 

Verklaring over cookies