NEW BLOG: Een dag uit het leven van...

21.09.2020

Uitvoerend expert plaatsbeschrijvingen & Office Manager - Silke Peirlinck

06u20

Ochtendstond heeft goud in de mond. Op dit uur gaat mijn wekker af en van snoozen hou ik niet. Ik spring meteen uit bed en neem een warme douche.

Hierna vertrek ik richting ons kantoor te Baasrode (Dendermonde).

07u00

Bij aankomst op kantoor, zal ik eerst een kleine rondgang doen van ons bedrijvencentrum Office 37. Hierbij check ik de vaatwasmachine, de koffiemachine en geef ik de planten water. Hierna ga ik van start met werken waarbij ik begin met het lezen van mijn mails en het bijhouden van de timesheet van ons personeel.

07u50

Momenteel hebben we een groot project aan plaatsbeschrijvingen te Gistel, West-Vlaanderen. Vanuit Dendermonde is dit iets meer dan een uur rijden. De eerste afspraak is om 09u00 waardoor ik rond dit uur vertrek.

09u00

Aankomst bij de eerste expertise van de dag. Het gaat om de plaatsbeschrijving van een appartement met betrekking tot de aanvang der werken. Dit neemt ongeveer 40 minuutjes per appartement in beslag. Vandaag sluiten mijn afspraken mooi aan tot en met 11u30.

11u30

De volgende afspraak is pas om 14u, waardoor ik een plekje zocht om mijn verslagen van de plaatsbeschrijvingen af te werken. Ik koos voor het gezellige eetcafé Sansuniek, waar ik dus ook genoot van een heerlijke lunch. Dagschotel: vispannetje, een echte aanrader voor wie eens in de buurt is 😊.

Ik bracht de tijd door met het afwerken van de verslagen en het schrijven van content voor onze social mediakanalen, want dat behoort ook tot mijn takenpakket.

14u00

De laatste drie afspraken van de dag gaan in. Ik ga van start bij een dagbladhandel wat toch iets meer tijd in beslag neemt dan een appartement. Het pand bestaat namelijk uit een winkel met bijhorende leefruimte.

16u00

Time to go home! Slecht uur om te vertrekken aangezien ik me in de volle spits huiswaarts bevind. Met enkele goede meezingers gaat de rit echter vlot vooruit!

17u30

Tijd om te ontspannen. Lekker eten, series kanllen op Netflix en net voor ik ga slapen nog enkele pagina's lezen in Cécile, geschreven door Ish Ait Hamou (aanrader!!).

22u00

Het ideale uur om in te dommelen zodat ik de dag erna opnieuw fris kan starten!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies