NEW BLOG: Pimp je interieur - onze favoriete DIY eyecatchers

15.09.2020

Wil je graag je interieur opfleuren zonder zotte kosten te maken? Dan moet je kennis leren maken met de beste DIY-eyecatchers voor je interieur.

DIY  = Do It Yourself, wat voor zich spreekt en er dus op wijst dat je je decoratie zelf kan maken. Een ideale app om inspiratie op de doen is Pinterest! Je vindt er oneindig veel mogelijkheden die aansluiten bij elke interieurstijl.

Hieronder alvast enkele van onze favoriete DIY-projecten:

#1 Recycle your items

Duurzaam decoreren, wat wil een mens nog meer? Heb je enkele oude spullen waar je van af wil? Kijk dan eerst of ze binnenshuis niet van pas kunnen komen. Hieronder alvast enkele hippe, mooie ideetjes:

   

#2 Macramé should be your new bae

Macramé, een nieuwe decoratiestijl die steeds vaker voorkomt. Dit past vooral mooi bij mensen die kiezen voor een landelijk interieur. Je kan de zomer binnenhalen in huis aan de hand van deze decoratie. Hoe je dit alles kan maken, kan je terugvinden via Pinterest en YouTube tutorials.

#3 Crates

Op het eerste zicht zou je denken ‘wat kan ik nu doen met een simpel houten krat’, maar wanneer je de mogelijkheden bekijkt, word je erdoor omvergeblazen. Dit geeft een rustieke toets aan je interieur die op haar beurt toch elegant oogt. Cr(e)ate and decorate!

Zie je niet onmiddellijk iets wat aansluit bij jouw stijl? Neem dan zeker een kijkje op Pinterest want het barst van de mogelijkheden!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies