NEW BLOG: Onze gepersonaliseerde software

30.07.2020

Voor de opmaak van onze expertiseverslagen, maken wij gebruik van gepersonaliseerde software. Alle data wordt ingegeven via onze Premium Real Estate applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van onze vooropgestelde templates. We beschikken over een template aanvang der werken & over een template voor verhuur.

Bij het opmaken van een plaatsbeschrijving worden eerst en vooral de dossiergegevens ingevuld. Hierbij gaat het dan om de plaats, het type van de plaatsbeschrijving, de naam van de eigenaren of huurders, etc. Op onderstaande afbeelding kan je zien hoe dit via onze applicatie in zijn werk gaat.

Na het uitvoerig ingeven van de dossiergegevens, kan er overgegaan worden tot het invullen van de plaatsbeschrijving aan de hand van onze vooropgestelde template. Onze templates zijn opgebouwd aan de hand van een structuur per ruimte. Per ruimte worden alle zaken tot in het detail besproken. We bekijken de deuren, de muren, de vloeren, etc. met een kritische blik. Welke kleur hebben deze? Vertonen deze gebruikssporen? Is er sprake van schade? Wat is de onderhoudstoestand? & noem maar op! Er is geen enkel detail dat verloren gaat.

Het is hierbij dan mogelijk om per ruimte foto's toe te voegen opdat eventuele schade of bemerkingen ook visueel aangetoond kan worden. Na het ingeven van alle data in de applicatie wordt er een export gemaakt naar Word zodat we een mooi overzichtelijk verslag verkrijgen.

Onze software maakt het ons mogelijk om alle data ter plaatse in te geven waardoor onze verslagen sneller afgewerkt kunnen worden. Na afloop van de plaatsbeschrijving hoeven we enkel nog de foto's toe te voegen en kunnen we het verslag exporteren. We zorgen dus voor een snelle aflevering van onze rapporten.

Premium Real Estate is jouw beste garantie op kwaliteit en professionaliteit!

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies