NEW BLOG: Waarom Premium Real Estate als expert inschakelen?

07.07.2020

Vandaag de dag zijn er heel wat vastgoedexperten voor het opmaken van een plaatsbeschrijving terug te vinden op het web. Oneindig veel keuze, waardoor je soms niet goed meer weet wie je net moet inschakelen om jouw plaatsbeschrijving op te maken.

Wat maakt ons bij Premium Real Estate dan zo bijzonder?

Wanneer je ons inschakelt als partner voor het opmaken van jouw plaatsbeschrijving(en), dan kies je voor professionaliteit, kwaliteit en detail. Eerst en vooral getuigen we van een jarenlange ervaring binnen deze sector. Daarnaast werken we aan de hand van gepersonaliseerde software. We beschikken over onze eigen applicatie waarin alle gepersonaliseerde templates voor de plaatsbeschrijvingen voorzien zijn. Bij de uitvoering, geven we ter plaatse alle gegevens in via deze applicatie. Dit zorgt ervoor dat we na afloop enkel de lay-out nog wat moeten aanpassen en het rapport snel kunnen afleveren.

Onze templates zijn opgebouwd aan de hand van een gedetailleerde beschrijving per ruimte van de woning of het appartement. In het verslag wordt zowel het interieur als het exterieur uitvoerig beschreven. Elke ruimte wordt voorzien van de nodige foto's, waarop eventuele schade duidelijk zichtbaar is. We maken ook plaatsbeschrijvingen op van openbare domeinen, waarbij we het trottoir, het wegdek & de asfaltering grondig beschrijven.

Zoals eerder vermeld, kan je bij ons dus rekenen op een kwaliteitsvolle & snelle aflevering van de verslagen. Bovendien helpen wij je ook waar mogelijk bij eventuele betwistingen. Indien er na afloop van de werken of aan het einde van een huurperiode schade wordt doorgegeven, zullen wij dit grondig analyseren door onze bevindingen samen te leggen met de doorgegeven schade. Indien nodig, zullen we ook langsgaan voor een nieuw plaatsbezoek om de schade te analyseren en te beschrijven.

Aan klantenbegeleiding bij ons geen gebrek, we proberen de gepaste oplossing aan te kaarten voor elk mogelijk probleem.

Voor meer informatie rond plaatsbeschrijvingen, mag u steeds contact opnemen via silke@premium-realestate.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies